اصلاح طلبان چه تحلیلی برای روز بعد از انتخابات آماده کرده اند ؟ دو احتمال وجود دارد. اول اینکه در انتخابات پیروز شوند و حسن روحانی را بر مسند بنشانند آنگاه اول نتیجه این کار این است که باید پشیمانی شدیدتری از رفتار خود در سال 88 نشان دهند و خود اعتراف کنند که اشتباه کرده اند و رفتارشان در سال 88 صحیح نبوده است. چرا که حکومت به آنها نشان داد که اینبار با همان سیستم شورای نگهبان و غیرو پیروز شده اند. این نتیجه اصلاح طلبان را به اشتباه بودن رفتار خود معترف خواهد کرد و نتیجه آن افزایش محبوبیت و قدرت آقا خواهد بود.
دوم اینکه اصلاح طلبان شکست بخورند. در این صورت آنها نه می توانند و نه می خواهند که اعتراضی بکنند چرا که پیش از این از معیارهای چنین انتخاباتی و چنین شورای نگهبان و ساختار بیت رهبریی آگاه بوده اند بنابراین باید نتیجه را بپذیرند و حتی به فرد منتخب تبریک بگویند و همصدا همه رای های داده شده را رای به جمهوری اسلامی تلقی کنند و امیدوار باشند که اندکی از فشارها بر آنها کاسته شود.در این صورت نیز قدرتمند ظاهر شدن و محبوب شدن آقا نتیجه فوری ماجراست.
مسئله این است که عملا این ایده به شکل عمومی پذیرفته خواهد شد که همه سلیقه ها در انتخابات نامزد داشتند.
نکته جالب توجه اینکه اصلاح طلبان فعلی که در حال ساختن شور و شوق انتخاباتی هستند حتی کوچکترین سخنی مثلا از تشکلیل انجمنی یا گروهی بعنوان " صیانت از آراء " هم نمی گویند.
متاسفانه حاکمیت اندک اندک موفق به جلب نظر اصلاح طلبان برای ورود به این بازی شده است . بازیی که نتیجه آن کنترل کامل سرکشی های یک جنبش امیدوار به تغییر بنیادی و اعتراف بخشی از نیروهای آن به اشتباه خود خواهد بود. سرمایه ای که اصلاح طلبان در این قمار وسط گذاشته اند آن قدر ارزشمند هست که حاکمیت اجازه دهد چند شعار هم در این ورزشگاه یا آن ورزشگاه داده شود اما فکر کنید که چنین سرمایه ای داده می شود برای انتخاب کسی که حتی اگر انتخاب شود تغییر چندانی در سیستم و روند سیاسی رخ نخواهد داد.
این تاسفی است که امید و تلاش و فداکاری نسل ما را دو دستی تقدیم می کند تا آب نباتی بدست آورد برای شادی کوتاه مدت خود.
این بی معنا ترین تحلیلی است که دیده ام،اول فقط بخش اول را میگویم،چرا باید از انتخاب روحانی پشیمان شوند؟
پاسخحذفدرجواب دوستی که میپرسدچرا از انتخاب روحانی پشیمان شوند باید گفت دوست عزیز گویا این 8سال یا دقیق تر بگویم این 4سال اخیر خوب روند نزولی روحانی وسایر مدعیان اصلاحات را رصد نکرده اید سکوت برانچه گذشت از جانب ایشان باانچه حداد وولایتی وقالیباف ودیگران کردند. تفاوتی که نداشت هیچ .بل صدها بار خاینانه تر بود وقتی به رای وحمایت ماشین ارایی مثل من وشما نیاز دارند لله اصلاحاتند ودر بهران پستوی پست ومقامشان امن ترین جاست
حذفhttp://www.youtube.com/watch?v=z_2bZpr2arw
حذفاستدلال هاتون همش همینطوره؟
پاسخحذفمیگن خر که مکرر نمیشه . اما آنها که باز رای بدن .....
پاسخحذفبا عرض معذرت تحلیلتان ابکی وضعیف است . پیروزی اقای روحانی با رای بالا یعنی ائتلاف تمام نیروهای تحول خواه علیه کاندیدادی به قول جنابعالی اقاو اصولگرایان خصوصاکه با رد صلاحیت هاشمی پیروزی روحانی پرمعناخواهد بود.این را همه میفهمند نمی دانم شما چرا نمی فهمید ؟!مطمئن باشید خبرگزاری فارس و کیهان چنین تحلیلی خواهند داشت .
پاسخحذفدوست عزیز شما با رای دادن و پیروزی نهایت به 16 سال پیش باز می گردید. موفق باشید
حذفبا مشارکت 85 درصدی احمدی نژاد 63 درصد رای آورد (البته با تقلب). شما چشم داری و می بینی که متقلبان هنوز هستند.
حذفدوما مگر رئیس جمهور در نظام ولایت مطلقه فقیه چه قدرتی دارد؟
سوما بخش عمده ای از مشکل ما مردم ساده لوح و نادانیم تا خود مردم بیدار نشوند نمی توان انتظار بهار داشت. قبول کنیم که اکثریت مردم در خواب اند و بسیاری فرصت طلب و خودخواه.
این سیاست شماست که از الان همه حالات ممکن رو بر خلاف نظام میچینین تا بعد بگین دیدی ما پیش بینی کردیم و همون شد ؟!!!!!!
پاسخحذفاگر حالت گفته شده رخ دهد تحریم کنندگان چه خواهند گفت ؟!
پاسخحذفاستدلالم را در مقاله " فرصت بازسازی غرور فردی" در همین وبلاگ گفتم
پاسخحذفپیروزی روحانی به فرض اینکه ممکن باشه یعنی پایان چیزی به نام مبارزه جنبشی . و اینکه اصلاحات باز می گرده به دست سیستم حاکم که رهبران اصلاح طلب خودش را می سازد.
مردم ایران لیاقتشون همین زندگیه یا باید سرمنقل باشن یا دزد یا روانی
پاسخحذفاحساس میکنم داری کسشعر میگوئی!!!
پاسخحذفتحلیل بسیار درستی است اصلاح طلبان فعلان از حول هلیم افتادن توی دیگ در حال داغ کردن تنور انتصا باتند و اقایان در حصر رافرا موش کرده اند مردم هم فکر میکنند که از اصلاح طلبان هم کاری برمیاید فرا موشکارو از خودشان نمپرسند که انسان چند بار باید از یک سوراخ گذیده شوند و بازیچه این رژیم شد
پاسخحذفتحلیلتون را زمانی اگه اصلاح طلب ها رای نمی دادن می شه بگید؟
پاسخحذفپایداری بر یک اصولی که همه را دور خودش جمع کنه و تنها با چنین اصولی این امکان اخلاقی ساخته می شد که کسانی پیدا شوند و برای این معیارها پایداری کنند و مبارزه کنند. چیزی که اساسا در ذهنیت این اصلاح طلبان انتخاباتی نمی گنجد . البته چون حوصله ندارند آنها هم حوصله ندراند و هم منافع بخشی از آنها اقتضا می کند که برای حیات این سیستم فداکاری کنند. کار آنها منطقی است چون حیات آنها به این سیستم گره خورده مسئله کسانی هستند که دنبال تحول هستند و منافعی در حیات این سیستم ندارند. مسئله من آنها هستند که چگونه و با چه تحلیلی وارد بازیی می شوند که از پیش طراحی شده برای از بین بردن مقاومت و مبارزه جدی و مخالفت با چنین سیستمی. رای ندادن به خودی خود هیچ کاری نمی کند. بلکه تلاش برای اینکه شعله هایی از مبارزه زنده بماند و روزی شعله ور شود و این کار سخت و مبارزه ای طاقت فرسات و به کسانی نیاز دارد که زود خسته نشوند زود فکر نکنند می توانند با راه میان برد مسئله را حل کنند. رای ندادن اصلاح طلب ها بایست پیش زمینه هایی داشت مثل این که البته ندارد. من خطابم به فرد فرد ماست اصلاح طلب ها که وظیفه خود را به خوبی انجام دادند و تیشه به ریشه این مقاومتی که کمی شکل گرفته بود زند که تا سالها سر بلند نخواهد کرد. در مقاله فرست بازسازی غرور فردی منظور من چنین ناامیدیی است که باید دوباره از فرد فرد ما شروع کنیم.
پاسخحذف